diumenge, 10 de setembre del 2017

FES-TE SOCI!!!




Benvolgudes famílies,
Us recordem que si esteu interessats en ser socis de l’AMPA, podeu fer el pagament de la quota mitjançant transferència bancària al número de compte ES27 0081 0009 64 0001332437 BANCO SABADELL (15€ famílies amb un fill/a, 20 € famílies amb dos fills/es i 25 € famílies amb tres fills/es a l’escola) indicant el nom, cognoms i curs dels vostres fills/es.  Un cop feta, haureu d'entregar-nos la còpia del comprovant de pagament juntament amb la fitxa d'inscripció a la bústia o sala de l'AMPA.
D'aquesta manera es facilita el pagament de les quotes per les famílies i la seva gestió per a nosaltres. Si, per algun motiu, no poguéssiu fer-ho a través del banc, a partir del 12 de setembre es podrà fer el pagament a la Sala del AMPA.
L’horari del mes de Setembre serà:
Dilluns, Dimecres i Dijous a las 9 del mati.
Dimarts i Divendres a las 16;30 de la tarda.
Salutacions.
AMPA Escola Santa Coloma.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apreciadas familias,
Os recordamos que si estáis interesados en ser socios del AMPA, podéis hacer el pago de la cuota mediante transferencia bancaria al número de cuenta ES27 0081 0009 64 0001332437 BANCO SABADELL (15€ familias con un hijo/a, 20 € familias con dos hijos/as y 25 € familias con tres hijos/as en la escuela) indicando el nombre, apellidos y curso de vuestros hijos/as. Una  vez hecha, tendréis que entregar  la copia del comprobante del pago junto con la ficha de inscripción en el buzón o sala de la AMPA.
De este modo es más fácil el pago de las cuotas para las familias y su gestión para nosotros. Si, por algún motivo, no pudierais hacerlo a través del banco, a partir del 12 de septiembre se podrá hacer el pago en la Sala del Ampa.
El horario del mes de Septiembre será:
Lunes, Miércoles y Jueves a las 9 de la mañana.
Martes y Viernes a las 16;30 de la tarde.
Saludos.
AMPA Escola Santa Coloma.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada