AMPA

QUI SOM?


Som l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l'Escola Santa Coloma. El nostre objectiu principal és millorar dia a dia la vida de l’escola dels nostres fills i considerem essencial la vinculació de la família amb l'escola i la identificació amb el projecte del centre.

QUÈ FEM?


Des de l’AMPA, vetllem pel bon funcionament de l’escola i intentem cobrir les necessitats de les famílies amb les activitats extraescolars.


L’AMPA també organitza i participa al llarg de cada curs en una sèrie d’activitats lúdiques pels alumnes i les seves famílies, tant a dins com fora del centre, festes, excursions amb les famílies (sortida a la neu), tallers, la Milla Verde, recollides de llibres o taps solidaris ...


A fi de participar directament al projecte del centre, l’AMPA té representació al Consell Escolar, on es plantegen temes com el projecte educatiu i financer, funcionament del centre, calendari escolar, menjador, convivència, beques...


A més, amb el carnet-comerços que obtindràs fen-te soci de l’AMPA podràs gaudir de descomptes en moltes botigues de Santa Coloma.

COM PARTICIPAR?

Si voleu fer-vos socis, heu de portar a la sala de l’AMPA la fitxa d'inscripció complimentada amb les dades del vostre fill/a i còpia del comprovant de pagament del banc de la quota anual (15 euros pel primer fill/a i 20 euros per família a partir del segon). El pagament s'ha de fer al compte: 

Banco Sabadell IBAN  ES27 0081 0009 64 0001332437  

Especificant nom i cognoms de l’alumne o be en efectiu a la sala de l’AMPA.

És molt important que si feu el pagament per caixer automàtic, ens ho digueu, ja que no surt el nom de la persona que fa el pagament.

Si voleu formar part de la Junta o voleu col.laborar amb l'AMPA, podeu contactar amb nosaltres via mail ampasantacoloma@hotmail.com o venir a la sala i fer la vostra proposta.
US ESPEREM !!!