dilluns, 24 de novembre del 2014

RECOGIDA D'ALIMENTS SOLIDARIS (24/11/14 AL 05/12/14)



Des d'avui, 24 de novembre, i fins al 5 de desembre, es realitzarà una campanya de recollida d’aliments en els centres escolars colomencs, en el marc del Programa municipal d’aliments solidaris.

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma es continua desenvolupant el Programa municipal d'aliments solidaris. Aquest programa, que es fa en col·laboració amb la Creu Roja del Barcelonès Nord, gestiona la recollida i l'entrega de lots d'aliments que es basen principalment en productes rebuts dels fons de la Unió Europea i de la Fundació Banc d'Aliments. Des d'aquest programa s'estan atenent, per pal·liar situacions d'urgència social, a 2.400 persones (655 famílies) de Santa Coloma de Gramenet a proposta dels equips municipals de serveis socials.
La nostra escola juntament amb l’AMPA (com anys anteriors) posarà a la vostra disposició una caixa davant de la porta de consergeria, per tal de recollir tots els aliments que les famílies de la nostra escola puguin donar (sobretot aliments de llarga caducitat).

Esperem la vostra col·laboració!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada