dimarts, 18 de novembre del 2014

CARNETS COMERÇOS


La Federació d'AMPAs de Santa Coloma de Gramenet (FAMPAs) entitat a la qual està associada la nostra AMPA va impulsar el 2012 el projecte AMPAs-Comerç. Aquest projecte té, entre d’altres objectius, generar un únic carnet per a totes les famílies sòcies de les AMPA federades amb beneficis i descomptes a nombrosos establiments i comerços de la ciutat, així com al Teatre Segarra i a l'Auditori de Can Roig i Torras (llistat d’establiments al codi QR).

A cada família sòcia li correspon de forma gratuïta un carnet, que ha d’anar a nom d’un membre de la família, major d’edat (titular). Podeu demanar un segon carnet amb un cost d'1€. El carnet té una validesa de l’1 de desembre de 2014 al 30 de novembre del 2015.

SOL·LICITUD DEL CARNET: si no us el vau fer el curs passat o sou nous a l’escola, demaneu, ompliu i entregueu la butlleta al vostre AMPA (abans del dia 21/11/2014).

RENOVACIÓ DEL CARNET: Si teniu el carnet del curs passat (venç el 30/11/2014), no cal que empleneu la butlleta, únicament caldrà que passeu pel despatx de l’AMPA amb el/s carnet/s del curs passat en les dates i horaris que us indiquem a continuació.

RECOLLIDA de nous carnets o RENOVACIÓ: dies 24, 26 i 27 de novembre en horari de 16:30 a 17:30 hores, RECORDEU que només tindreu dret al carnet si heu pagat la quota de l’AMPA.

GIMCANA: El dissabte 13 de desembre es farà una gran gimcana familiar pels comerços de la ciutat, amb final als jardins de Can Sisteré on es faran tallers i un sorteig entre les famílies participants (tiquets regals per valor de 100€, 50€ i 30€). En breu us informarem.





ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada