divendres, 17 d’abril de 2015

COL.LABORACIÓ AMB L'AMPA

Benvolgudes famílies,

Com molts de vosaltres segurament ja sabreu, en els dos mesos i mig que ens queden de curs tenim molts temes pendents, en els que l’AMPA participa, motiu pel qual necessitem de la vostra col·laboració perquè surtin el millor possible. Us fem un resum:

1. SANT JORDI (23/04)

Aquest curs l’AMPA vol apostar per la venda de roses naturals i continuar amb la venda de llibres reciclats a preus molt rebaixats. Els posarem a la venda a les 9:00, 12:30, 15:00 i a les 16:30.
 
Per a realitzar això necessitem:
 
-          Voluntaris/es per vendre, ja que, la majoria de les mares que formem la junta de l’AMPA estem treballant en aquests horaris.

-          Llibres infantils en bon estat. Si voleu fer una donació d’alguns, els podeu portar a la sala de l’AMPA abans del dia 23/04.

 
2. DIADA DE L’ENSENYAMENT (10/05)

Aquest curs, a l’igual que l’anterior, les alumnes de l’extraescolar de ball participaran en el Teatre Sagarra i l’AMPA posarà un estand, conjuntament amb la nostra escola, en la Plaça de la Vila, durant tot el matí.

Donat que les dues activitats es solapen i algunes de les mares de la Junta tenim a les nostres filles en l’activitat de ball, necessitem voluntaris/es per ser al stand de la Plaça de la Vila. Quantes més persones siguem, més torns podrem fer i no caldrà que ningú estigui tot el matí.

Creiem que és important que es vegi que som una escola activa i en creixement. Fins ara, moltes famílies de Santa Coloma no ens coneixen i la nostra tasca és fer que això canviï.


3. FESTA DE FI DE CURS (13/06)

És la festa per excel·lència del curs escolar i, per aquest motiu, és en la que més col·laboració es necessita: des de fer entrepans fins a la recollida final del pati. És un acte que depèn de molts factors, però el més important és la col·laboració per part del major nombre de persones.

Per tot això, si creus que pots col·laborar amb l’AMPA, et convidem a que passis per la sala  o ens enviïs un mail a l’adreça ceipsantacoloma@hotmail.com dient en quina activitat pots participar i en quin horari.

Gràcies per avançat per la vostra col·laboració.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada