dimecres, 18 de desembre del 2013

PAGAMENT CARNAVAL

La comissió de carnaval s'ha reunit i davant els diferents temes que tenim pendents per a la rua   ( disfressa , teles , perruques , equip de música , etc ... ) i per tal de facilitar a tots els preparatius , s'ha decidit centralitzar les compres des d'aquesta mateixa comissió.

Per tant , en lloc d'anar a comprar a les botigues tot el material necessari com es va dir en les anteriors reunions , el que es farà és que es posarà 15 € per adult i 12 € per nen / ai la Comissió s'encarregarà de portar les teles i de comprar tot el que comporta .

En el moment de realitzar el pagament de la disfressa s'intentarà assignar el color que ja havíeu triat i si no és així en el mateix moment es dirà que colors queden per repartir ja que hi ha una desigualtat de colors .

Un cop tinguem el material comprat , es realitzaran tallers des de l'escola en horari no escolar per poder confeccionar tots plegats les disfresses .

Us agrairíem us passeu per la sala de l'Ampa abans del dia 17 de Gener a les tardes de 16:30 h a 17:30 per tal de realitzar el pagament .
Salutacions ,

La Comissió de Carnaval



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada