dimarts, 7 de novembre del 2017

VOLS FORMAR PART DE LA JUNTA DE L' AMPA?

Estimades famílies,

Des de l'AMPA sempre hem apostat per la col·laboració i la implicació de tots nosaltres en el dia a dia dels nostres fills/es. Creiem en la importància que les famílies estiguin representades tant a l'escola com en tots els àmbits educatius a través de l'Associació de Mares i Pares i de poder dur a terme activitats i accions que millorin i enriqueixin la vida escolar i familiar dels alumnes.

A finals de novembre o inicis de desembre, tindrà lloc l'Assemblea Anual de Socis/es per a la renovació dels membres de la Junta que obligatòriament ha d'estar formada per:

·         President/a
·         Secretari/a
·         Tresorer/a

A més poden haver-hi tants vocals com persones vulguin implicar-se .

Actualment falten persones per ocupar els llocs de Secretari/a i Tresorer/a. Us volem recordar que si no es cobreixen tots els càrrecs NO es podrà constituir l'AMPA. Per aquest motiu, qualsevol persona interessada pot dirigir-se a la Sala de l'AMPA (totes les tardes de 16: 30h a 17: 30h) o enviar un mail a ampasantacoloma@hotmail.com, abans del 15 de novembre.

Aprofitem l'ocasió per recordar-vos algunes de les coses que es fan des de l'AMPA:

1. Activitats Extraescolars (el curs passat vam acabar amb 111 alumnes).
2. Activitats dirigides als alumnes i a les famílies: tallers, festes ...
3. Rua de Carnaval de la nostra ciutat.
4. Casal d'estiu (jornada continuada).
5. Carnets Comerços (descomptes en comerços de Santa Coloma).
6. Reunions tant amb la Direcció del centre (mensuals), com amb l'Ajuntament i / o la Generalitat per a millores en les infraestructures de l'escola.
7. Estem associats tant a les FAMPAS (Associació d'AMPAS de Santa Coloma) com a la FAPAC (Associació d'AMPAS de Catalunya).
8. Representació com AMPA al Consell Escolar .....


Salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada