dissabte, 20 de desembre de 2014

PREMI GUANYADOR SORTEIG O.N.C.E - PREMIO GANADOR SORTEO O.N.C.E.


Benvolgudes famílies,

Per si no ho sabeu ja, el número de l'O.N.C.E. que ha resultat premiat ha estat el 73955. Si l'afortunat/da es troba entre algú de vosaltres, o dels vostres coneguts/des, sapigueu que compteu amb 30 dies per poder sol·licitar la vostra targeta regal de 100€ de "La Maquinista". Només ho haureu de comunicar a l'AMPA i presentar el calendari amb el número guanyador. Recordeu que han de coincidir les tres últimes cifres del número guanyador, amb un dels dos números del vostre calendari.

 
Us recordem que el dia 22 l'horari d'atenció a la sala de l'AMPA serà de 16:30 a 17:30 i el 23 només pel matí de 09:00 a 09:15. Com sempre, també us podeu posar en contacte amb l’AMPA mitjançant el correu electrònic ceipsantacoloma@hotmail.com.

 
Per finalitzar, us volem agrair la gran rebuda que han tingut aquest any els calendaris i, sobretot, la col·laboració per part d'algunes famílies en la seva venda i distribució.
 
Moltíssimes gràcies!!!

 
Atentament,

 
AMPA Escola Santa Coloma
 

.......................................................................................................................................

 
Apreciadas familias,
 
Por si todavía no lo sabéis, el número de la O.N.C.E. que ha resultado premiado ha sido el 73955. Si el afortunado/a se encuentra entre vosotros/as, o es algún conocido/a, debéis saber que contáis con 30 días para poder solicitar vuestra tarjeta regalo de 100€ de "La Maquinista". Únicamente lo deberéis comunicar al AMPA y presentar el calendario con el número ganador. Recordar que han de coincidir las tres últimas cifras del número ganador con uno de los dos números de vuestro calendario.
 
Os recordamos que el día 22 el horario de atención en la sala del AMPA será de 16:30 a 17:30 y el 23 sólo por la mañana de 09:00 a 09:15.  Como siempre, también os podéis poner en contacto con el AMPA mediante el correo electrónico ceipsantacoloma@hotmail.com.

 
Para finalizar, queremos agradeceros la gran acogida que ha tenido este año los calendarios y, sobretodo, la colaboración por parte de algunas familias en su venta y distribución.

 
Muchísimas gracias!!!

 
Atentamente,
 
AMPA Escola Santa Coloma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada