dijous, 10 de maig del 2012

COMUNICAT DE L'AGRUPACIÓ D'AMPES

A Santa Coloma de Gramenet fa temps que algunes escoles ens hem sumat a la campanya de les samarretes grogues en contra de les retallades en Ensenyament. També algunes escoles hem començat a sortir els dimarts a tallar el carrer com a mesura de protesta i pressió. 

Però des de l'Agrupació d'AMPES de Santa Coloma ens vam plantejar de fer alguna cosa en conjunt, totes unides en un gran Dimarts Groc! Perquè veiem dia rere dia les polítiques que s'estan aplicant en (contra) l'ensenyament públic i creiem que hem de dir prou! I reclamar el dret de les nostres filles i fills a tenir un ensenyament digne i de qualitat si volem que tinguin un futur. 

Per aquest motiu ens posem en marxa i en contacte amb AMPES, escoles, associacions i entitats de la nostra ciutat,sindicats i ciutadans i ciutadanes i us demanem que el proper 22 de maig a les 17:30 veniu amb nosaltres a la plaça de la Vil.la, per cridar ben fort que per aquí no passem , que ja està bé, i que volem que totes les mesures que es prenguin de cara a l'Ensenyament sigui per dignificar-lo i no per enfonsar-lo. 

Us demanem que feu difusió a l'escola, al barri, on pogueu, del cartell que us passem i de l'octaveta que repartirem a la Diada de l'Ensenyament i en dies previs a la manifestació per informar la gent de Santa Coloma.  

Portarem una pancarta que anirà a la capçalera de la manifestació amb el lema “L’Educació és el nostre futur”. A partir d’aquí cada escola, AMPA, associació, persona... pot fer la seva pancarta/cartell on podeu posar tant el vostre nom com un lema. Es tracta que se’ns senti, vegi i llegeixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada