dimecres, 7 de març del 2012

VOLS COL·LABORAR AMB L'AMPA?

L’AMPA busca col·laboradors de cara a poder continuar amb les activitats que fem i posar en marxa de noves. Us apunteu a alguna de les nostres comissions de treball?

COMISSIÓ D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
S’encarrega d'organitzar  les activitats i casals que els nostres fills fan fora de l'horari escolar i que complementen la seva educació. Aquestes activitats poden ser esportives, lúdiques i culturals i es realitzen segons les necessitats i demanda de les famílies.

COMISSIÓ D’INFRAESTRUCTURA i OBRES
S’encarrega de fer seguiment de la realització de les infraestructures i les obres necessàries pel creixement de la nostra escola, tant l’actual provisional com la futura i definitiva. És per això que puntualment es fan reunions amb representants tant de l’escola com de l’Ajuntament per estar ben informats de les gestions que es realitzen i aquelles que es preveu realitzar.

COMISSIÓ DE FESTES
S’encarrega d'organitzar les festes més rellevants de l'any (Carnestoltes, Castanyada, Primavera, Fi de curs...) a banda d’altres activitats com tallers amb activitats familiars,  projeccions de cinema o excursions en família.

COMISSIÓ DE MATERIAL
S’encarrega de la part logística de l’AMPA: comprar el material per a les activitats extraescolars, gestionar la roba escolar (xandalls i bates), col•laborar amb l’escola en la creació d’una biblioteca, fer les comandes de llibres i catalogar-los...

COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ I IMATGE
S’encarrega de fer tota la comunicació que hi ha entre l'AMPA i els pares: cartells, circulars, mailings... També mantenim el blog, on es pot trobar des del menú del servei de menjador, a les fotografies dels nostres nens fent activitats o les últimes novetats sobre les obres de l’escola.

Per fer tot això necessitem la teva ajuda, t’animes a col·laborar???? Doncs només cal que ens passis un mail a ceipsantacoloma@hotmail.com

I si encara no ets soci, pensa que la quota d’inscripció és de només 20 euros anuals i tindràs un munt d’avantatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada