dijous, 9 de febrer del 2012

RESUM DE LA REUNIÓ AMPAS-AJUNTAMENT

Fa uns dies va tenir lloc una reunió entre representants de les diferents AMPAs de les escoles amb el Regidor d'Ensenyament de la ciutat, Diego Arroyo. Us fem un resum dels temes més importants:

Nova ubicació de l'Escola Santa Coloma
Tot i que no es va parlar de dates, el regidor va confirmar que les obres de construcció de la nova Escola Santa Coloma a l'antiga CIBA estan molt endarrerides.

Dates preinscripció i jornada de portes obertes
La preinscripció serà la segona quinzena de març i les jornades de portes obertes seran els dies 6, 7 i 8 de març per a primària.

Casals d'estiu
Els casals d'estiu per l'any 2012 es contractaran directament des de l'Ajuntament. D'aquesta manera l'oferta anirà per zones i es concentrarà en unes determinades escoles. Es garantirà un preu similar per a tots els casals i s'establirà que el servei de menjador sigui el mateix que es dóna habitualment durant el període escolar.

Patis d'escola oberts
L'Agrupació d'AMPAS va demanar que s'estudiés la viabilitat d'obrir alguns patis d'escoles durant els cap de setmana i a l'estiu per las tardes. La nostra ciutat no disposa de molts espais on jugar amb pilota sense que suposi una molèstia per altres vianants o un perill per a ells mateixos. L'Ajuntament ens ha confirmat que està d'acord amb el plantejament, i per això ha previst començar amb una prova pilot al col·legi Beethoven. En funció de com vagi, s'estudiarà obrir altres patis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada